CCV-D1

Chauffeursdiensten

Als u het liefst in uw eigen auto rijdt, maar geen tijd of zin heeft om zelf te sturen, dan bestelt u een directiechauffeur bij JW Cars & Drivers Service. Een directiechauffeur van JW Cars & Drivers Service is een opgeleide chauffeur die over de benodigde chauffeursdiploma's (minimaal CCV-D1) beschikt om uw veiligheid te waarborgen.

Tijdens een rit met één van onze directiechauffeurs, heeft u tijd om uw afspraak voor te bereiden. Met een directiechauffeur kunt u achterin gezeten ontspannen werken, alsof u in uw eigen kantoor zit. De directiechauffeur zal ervoor zorgen dat de ritten altijd uiterst comfortabel verlopen. Aan de hand van uw specifieke wensen zoeken wij een passende directiechauffeur, indien gewenst is het mogelijk om een chauffeur in te schakelen welke ook als persoonsbeveiliger kan fungeren. Indien u via JW Cars & Drivers Service een directiechauffeur inschakelt, betekent dit in de praktijk dat u voor een langere tijd door dezelfde directiechauffeur gereden wordt. Deze directiechauffeur rijdt in uw eigen auto. De directie chauffeur staat 24-uur per dag voor u klaar en brengt u op tijd in alle veiligheid naar uw afspraken. U kunt de directie chauffeur daarom ook inzetten voor het ophalen of weg brengen van uw (buitenlandse) gasten van en naar luchthavens of overige bestemmingen.

U kunt de directiechauffeur in zijn wachttijd inzetten om belangrijke documenten weg te brengen of andere ondersteunende taken voor u te verrichten. Daarnaast zorgt de directiechauffeur ervoor dat de auto in de wachttijd gewassen wordt zodat u weer representatief voor de dag komt. Een JW Cars & Drivers Service directiechauffeur beschikt over uitstekende beschavingsvormen en heeft een geheimhoudingsplicht. Op elk gewenst tijdstip en op elke mogelijke locatie staat uw chauffeur voor u klaar. Wij zorgen ervoor, dat uw wensen naar tevredenheid vervuld zullen worden.

De voordelen nogmaals op een rij:

  • Uw reistijd wordt werktijd
  • De chauffeur heeft zich voorbereid op de route naar de plaats van bestemming
  • U komt uitgerust aan
  • Parkeerproblemen zijn verleden tijd
  • U kunt de reis gewoon thuis beginnen en eindigen


  • U reserveert al een directiechauffeur vanaf € 27.50 per uur.